Hayatı Nasıl Seversiniz?

Aşk Yaşam Adım 1 başlıklı görüntü

1. Sonucu bırakalım.

Yapılabilecek en büyük değişikliklerden biri, her durumun sonucunu kontrol etmeye çalışmaktır. Kontrol edebileceğiniz tek şeyin bir duruma tepkiniz olduğunu fark edersiniz, nadiren (eğer varsa) durumu kontrol edebilirsin. Kontrol ihtiyacı korkudan kaynaklanır ve eğer bir korku yerinden hareket ediyorsanız, hayatı sevmiyorsunuz demektir.

  • Belirli bir durumun sonucunu kontrol etme ihtiyacından vazgeçerseniz, korktuğunuzu kendinize sorun. Örnek olarak, sevgilinizin büyük bir akşam için şarabı unuttuğunu düşünüyorsanız, akşamı mahvedecek, bu varsayımı sorgulayın. Gerçekten harap olacak mı? Şarabınız, şarap eksikliğinden ziyade akşamı mahvedecek olabilir.
  • Örneğin: Eğer bir ilişkiye (ya da sadece bakmaya) başlıyorsanız, ilişkinin nereye gideceğini görmek için önceden plan yapmak iyi bir şeydir. Aslen planladığın ya da hayal ettiğin gibi.
  • Başka bir örnek, eğer bir sağlık sorununuz varsa (herhangi bir çeşit). Durum hakkında sürekli bir öfke tutmak yerine, sağlık sorununu kontrol edemediğinizi unutmayın (yardım etmek ya da daha kötü hale getirmek için bazı şeyler yapabilirsiniz), ancak durum hakkında nasıl hareket edeceğinizi kontrol edebilirsiniz.

Love Life Adım 2 başlıklı resim

2. Esnek ol

Bu, vücudunuzu tuzlu bir şekle çevirebileceğiniz anlamına gelmez, bu da farklı olasılıklara açık olduğunuz anlamına gelir. Sonucu kontrol etme ihtiyacını ortadan kaldırarak bağlanır, çünkü eğer hayata karşı esnek bir şekilde davranmıyorsanız, sizi kırmayacak bir şeye karşı geleceksin.

Bir çocuğun seni sevdiğini söyle Adım 13

3. Bencil olmak

 Her zaman başkalarını düşünmek hayatını sevmek ve yaşamaktır. Yapmak istediğin şeyi yap, bu hayat senin ve sen onu çalıştırman gerek. Hayatınızdaki herhangi biri tarafından amacınız ile dikkatiniz dağılmamalıdır.

Resim Sevilen Kız Sevilemez Bir Kız Loving Adım 8

4. Değerinizin en kötü koşullarda bile toplumda aynı olduğunu unutmayın

En iyi bölgede ve hatta en kötü bölgede bile, her zaman benzerdir. Aşağıdakileri okuyun ve anlayacaksınız.

  • Bir ofis molası sırasında, ofisteki çalışanlardan biri elinde 20 dolarlık banknot biriktiriyor. Bunu yaparak meslektaşlarına bunu kimin istediğini soruyor. Hemen hemen herkes, her insanın orada olmasını isteyen el kaldırır. Bundan sonra elinden ezdi ve elini yükselttiğini gösterdi. Bu sefer de insanlar el kaldırıyor. Ama üçüncü kez onun cesur ayakkabılarının altında ezdi. Sonra o parayı almak için eğildi ve sonra şimdi bunu isteyen bile isteyen başkalarına gösterir. Herkes orada el kaldırsın. Hikayeden, en kötü koşullarda bile, değerin toplumda çalışanın iş arkadaşlarına gösterdiği 20 dolarlık banknot gibi aynı olduğunu ahlaklaştırıyoruz.
  • Düşüncelerini ve sözlerini sor. Ne düşündüğüne ve söylediklerine bakın (özellikle neden bir şey yapamayacağınızla ilgiliysa ). Düşüncelerinizde ve hareketlerinizde en katı olduğunuz yerleri fark etmeye başlayacaksınız ve bu alanları yumuşatmaya çalışabileceksiniz.
  • Düzenli rutininizi değiştirin. Büyük değişiklikler olmak zorunda değiller, her gün biraz farklı bir şeyler yapmak, her gün çalışmak için farklı bir rota almak veya bazen farklı bir kafede durmak kadar basit bir şey olsa bile sizi ayaklarınızın üzerinde tutar.

Aşk Yaşamı Adım 3 başlıklı resim

5. Sorunlarınla ​​yüzleş

Herkesin büyük ya da küçük sorunları var. Onları görmezden gelmek ya da bunlardan kaçınmak, sadece onların hayatınızı ele geçirene kadar daha büyük ve daha büyük hale getirir. Onlarla yüz yüze gelmek zorunda değilsiniz, fakat beklemek yerine ortaya çıkan şeylerle uğraşmak, uzun vadede yaşamınızı sevme yeteneğinize yardımcı olacaktır, çünkü sorunlar oluşmayacaktır.

  • Sorunun kendisine odaklanmak yerine, problem için bir çözüm bulmaya odaklanın. Örneğin, oda arkadaşınızla ilgili bir sorun yaşıyorsanız, sorunu kendinize odaklamak ve oluşturmak yerine, ikinizin de yaşam koşullarını iyileştirmek için yapmanız gerekenlere odaklanın.
  • Bir problemin gerçekten sorun olup olmadığını sorun. Bazen nedenini fark etmeden bir soruna bir şeyler inşa edersiniz. Örneğin: telefon görüşmeleri yapmak sizi endişelendiriyorsa, kendinize bunun nedenini sorun. Kendinizi saçma gibi görünen bir şey için bir sebep bulmaya zorlamak aslında bir problem olduğunu hissettiğiniz anksiyeteyi serbest bırakmanıza yardımcı olabilir.

Aşk Yaşam Aşaması 4 başlıklı görüntü

6. Zaman aşımı yap

Bazen yeniden enerjilenmek ve yaşamı sevmek için en çok ihtiyacınız olan şey her şeyden bir mola vermektir. Bu, kendinizi şımartmak için biraz zaman ayırmak ya da kendinize biraz fazla ihtiyaç duyulan dinlenme sağlamak anlamına gelir.

  • Sıcak bir banyo yapın ve dinlemek için bir sesli kitap veya müzik koyunuz, böylece aklınız sizi endişelendiren her şeye odaklanmaz.
  • Kendine bir gün için bir şey yapmasın. Belki de otobüsü her gün işe ya da okula götürürsünüz. Bölgesel çıkış ve hayal gücüne yetişmek için bu zamanı kullanın, genel sağlığınız ve üretkenliğiniz için önemli olan bir şey.
  • Eğlenceli bir şey yap. Bu, her şeyden bir mola vermenize izin veren bir şey olduğu sürece, büyük ya da küçük her şey olabilir (sevdiğiniz bir kitabı okumaktan tatile).