Canlı Dert Ortağı 0888

Canlı Dert Ortağı 0888

Canlı dert hattı içerisinde kullanıcıların isteklerinin esas alınmasından ötürü herhangi bir soruna mahal verilmesi söz konusu olmamaktadır. Bundan dolayı da gerekli konuşmaları gerçekleştiren herkesin istediklerini gerçekleştirebilmesi adına gerekli fikirleri alabileceği bir platform olarak da adından söz ettirebilmektedir. <strong>Canlı dert hattı</strong> içerisinde var olan kişilerin memnuniyet duygusunu yaratabilecek pozisyonda var olmasından ötürü de bu tip gelişmelerin an be an yaşanabilmesi söz konusu olabilmektedir. Canlı Dert Ortağı 0888 Böylelikle de muazzam bir desteğin sağlanabilmesi noktasında da oldukça etkili bir konumda yer almasından ötürü binlerce insanın zaman zaman yönelebileceği bir telefon hattı olarak da görülebilmektedir. Herkesin ilgisini çekmeye de devam eden canlı dert hattı, problemsiz bir biçimde işlemeye de devam etmektedir.

Dert, evet dert. Hayatımızı negatifleştiren bir bela diyebiliriz. Dertler bazen boyunuzu aşabiliyor ve en dibe düşebiliyorsunuz. Mutsuzluk tüm bedeninizi kaplarken kendinizi bir boşlukta hissediyorsunuz. Umutsuzluk tavan yapıyor iyi ihtimaller aklınızın içinden hiç geçmiyor, kafanızda kurduğunuz senaryolar hep olumsuz yönde oluyor. Küçük şeylere bile maksimum tepki verir hale geliyorsunuz. Dünya hayatından tamamen çekilmeyi aklınızda kuruyor ve en sevdiğiniz şeylere bile ilgisiz oluyorsunuz. Dert böyle kötü bir şey işte hayat enerjinizi sömürüp alıyor.

Tabii siz derdinizi içinizde tutup onu kendinize zarar vermiş oluyorsunuz, <strong>Canlı Dert Hattı</strong> bunun için kuruldu. Sohbet edeceğiniz dert ortağı ile derdiniz hakkında konuşabilir ve karşılıklı bir biçimde fikirleşebilirsiniz. Atalarımız şöyle demiş derdini söylemeyen dermanını bulamaz.